Produkter för för tillverkning (6)

Kaliumsorbat

Kaliumsorbat

Kaliumsorbat är en mycket effektiv, säker och icke-toxisk livsmedelskonserveringsmedel. Trots att kaliumsorbat är en av många konserveringsmedel på marknaden, är det en av de bästa eftersom det är ofarligt och mångsidigt. Kaliumsorbat produceras i stor utsträckning syntetiskt. Det är ett smaklöst och luktfritt pulver. Enligt FDA anses det säkert att använda eftersom det omvandlas till vatten och koldioxid i kroppen. Det finns med på listan över konserveringsmedel som kan användas i kosmetiska produkter med begränsningar. Den maximala tillåtna koncentrationen i den slutliga produkten, beräknad som sorbinsyra, är 0,6%. Det fungerar bäst i en sur miljö, annars är dess egenskaper mycket svagare.
Kaliumsorbat

Kaliumsorbat

Kaliumsorbat är ett högpotent, säkert och giftfritt livsmedelskonserveringsmedel. Även om kaliumsorbat är ett av många konserveringsmedel på marknaden, är det ett av de bästa eftersom det är ofarligt och mångsidigt. Kaliumsorbat tillverkas huvudsakligen syntetiskt. Det är ett smak- och luktfritt pulver. Enligt FDA anses det vara säkert att använda, eftersom det bryts ner i kroppen till vatten och koldioxid. Det finns på listan över konserveringsmedel som får användas i kosmetiska produkter med begränsningar. Den maximalt tillåtna koncentrationen i slutprodukten är 0,6 %, beräknat som sorbinsyra. Det fungerar bäst i en sur miljö, annars är dess egenskaper mycket svagare.
Kaliumsorbat

Kaliumsorbat

Kaliumsorbat är ett mycket effektivt, säkert och icke-toxiskt livsmedelskonserveringsmedel. Även om kaliumsorbat är ett av många konserveringsmedel på marknaden, är det ett av de bästa eftersom det är ofarligt och mångsidigt. Kaliumsorbat produceras till stor del syntetiskt. Det är ett smaklöst och luktfritt pulver. Enligt FDA anses det vara säkert att använda eftersom det bryts ner i kroppen till vatten och koldioxid. Det finns på listan över konserveringsmedel som kan användas i kosmetiska produkter med begränsningar. Den maximala tillåtna koncentrationen i den slutliga produkten är 0,6%, beräknat som sorbinsyra. Det fungerar bäst i en sur miljö, annars är dess egenskaper mycket svagare.
Kaliumsorbat

Kaliumsorbat

Kaliumsorbat är ett mycket effektivt, säkert och icke-toxiskt livsmedelskonserveringsmedel. Även om kaliumsorbat är ett av många konserveringsmedel på marknaden, är det ett av de bästa eftersom det är ofarligt och mångsidigt. Kaliumsorbat produceras till stor del syntetiskt. Det är ett smaklöst och luktfritt pulver. Enligt FDA anses det vara säkert att använda eftersom det bryts ner i kroppen till vatten och koldioxid. Det finns på listan över konserveringsmedel som kan användas i kosmetiska produkter med restriktioner. Den maximalt tillåtna koncentrationen i den slutliga produkten är 0,6%, beräknad som sorbinsyra. Det fungerar bäst i en sur miljö, annars är dess egenskaper mycket svagare.
Kaliumsorbat

Kaliumsorbat

Kaliumsorbat är ett mycket effektivt, säkert och icke-toxiskt livsmedelskonserveringsmedel. Även om kaliumsorbat är en av många konserveringsmedel på marknaden, är det en av de bästa eftersom det är ofarligt och mångsidigt. Kaliumsorbat produceras till stor del syntetiskt. Det är ett smaklöst och luktfritt pulver. Enligt FDA anses det vara säkert att använda eftersom det bryts ner i kroppen till vatten och koldioxid. Det finns på listan över konserveringsmedel som kan användas i kosmetiska produkter med begränsningar. Den maximala tillåtna koncentrationen i den slutliga produkten är 0,6 %, beräknad i sorbinsyra. Det fungerar bäst i en sur miljö, annars är dess egenskaper mycket svagare.
Kaliumsorbat

Kaliumsorbat

Kaliumsorbat är en mycket effektiv, säker och icke-toxisk antioxidant för livsmedel. På grund av sin mångsidighet och ofarlighet anses den vara ett av de bästa konserveringsmedlen på marknaden. Den produceras huvudsakligen syntetiskt och är ett smaklöst och luktfritt pulver. Den är listad som ett konserveringsmedel med begränsningar för användning i kosmetiska produkter, med en högsta tillåten koncentration på 0,6 %, beräknat som sorbinsyra. Dess effektivitet ökar i sura miljöer. Hållbarheten för kaliumsorbat är 24 månader, och Foodcom S.A. erbjuder det i 25 kg säckar. Kaliumsorbat används vanligtvis i förpackade livsmedel för att förhindra försämring under produktion och förpackning samt under hela hållbarhetstiden. I begränsade koncentrationer är det också säkert för användning i kosmetika och kan hittas i olika kosmetiska produkter såsom ansiktskrämer, oljor, lotioner och hårprodukter.